Hari Jadi mama Meriah

video
video
Kisah Vid 1 > 5.11.2011 12.00am malam tu mama dah tidur abg edry & abg akma baru balik gym aku kak su dah ready lpas semua dah ad kami trus bukak lampu ;) mama terkejut ;)  comell hihihi suasana tu meriah ! lpas tiup lilin kat mini cake tu kiteorg potong n suap mama umur mama dah 65 tahun dah dia terharu malam tu kami happy sgt :)

Kisah vid 2 esok tu semua datang sbb esok tu hari raya haji  mlm tu semua ad hahaah mama n cucu mama lah tiup lilin sape lg kalo bukan irfann hihihi ape2 pun kami semua sayanggg mama :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Thankyou WaAIenieyy :)

pembaca